Ragnar och helgens inverkan.

Jag vill börja med att förvarna er alla om att de där växterna från inlägget innan kommer att få lite plats här i bloggen då och då och så även deras vänner (än så länge har de bara två-tre kompisar utöver undertecknad).  Deras närmsta vänner är två, mirakulöst, återuppståndna vinrankor vid namn Berit och Ragnar.

Iaf, fredag idag och snart, riktigt snart, så är helgen här. Hur skönt låter inte det? 
Har du tänkt på att det ofta är stor skillnad på människor man möter ute om man jämför vardagar med helger? På vardagarna tycks många stressa sig fram mest hela tiden. På helgerna så kan man ofta se samma människor, mer avslappnade, promenerandes fram i mycket lugnare tempo och deras axlar har magiskt hamnat längre ner från deras öron.
Det sista leder mig in på dagens uppmaning till er. Om du under dagen känner dig lite stressad så ta ett djupt andetag, dra dina skulderblad bakåt, och försök att släppa ner axlarna en bit från dina öron. 
Det kostar inget att pröva och du kanske får någon ny insikt av det, vem vet?

Kommentarer:

1 Sara:

Det stämmer verkligen och jag försöker tänka på att slappna av så det inte blir för mycket stress. Men ibland är det svårt och då är det viktigt att ändå försöka andas och ta det lugnt en stund :) Hoppas du får en bra helg!

Svar: ❤️
Sara Stödberg

Kommentera här: