Du är här!

God morgon fina du!
Det är alltid lika trevligt när just Du kikar in här, det gör mig glad.

Du kunde ha gjort nästan vad som helst men du valde att kika förbi här, tack för det!
Så hur har helgen varit hittills? Har du gjort något särskilt? Dela gärna med dig, jag vill gärna höra.
Just ja, jag skulle be dig om ett råd idag tänkte jag. Jag vet någon som ibland kan känna sig mer eller mindre glad när hon ser sig i spegeln vilket ibland kan ge henne lite dåligt självförtroende för stunden, vad skulle du ge henne för råd för att hon ska kunna uppskatta sig själv lite mer?

Perfekt, tack!
Vänta en sekund bara är du snäll..

Jo, du..
Kan du försöka följa ditt eget råd nu? Det var ju dig jag avsåg när jag ställde frågan. Vi är rätt förvirrande egentligen, vi människor, vi sitter inne med svar på de flesta av våra frågor och funderingar. Vi har råd att dela ut till höger och vänster men samtidigt så följer vi samma råd alldeles för sällan själva.

Dagens uppmaning;
Jag vill att du påminner dig själv idag om hur värdefull du är, dessutom vill jag att du idag tackar dig själv ordentligt för allt som du gör. Inled nu på en gång med att tacka dig själv för att du har stigit upp, för att du har ätit frukost, kort sagt tacka dig själv vid varje tillfälle du får att göra det under dagens gång.

För att göra din dag ännu bättre så kommer en uppmaning till, sätt igång den här videon och dansa loss ordentligt! Glöm inte att tacka dig själv efter du har gjort det bara.