Felfria människor existerar inte!

Det är okej att vara trött ibland. Man får vara det.
Man får även stänga av delar av livet för stunden för att orka med de bitar som är viktigast.
Ingen människa klarar allt även om det är lätt att tro det när man ser andra människor. Sanningen är nog oftare att det vi ser är det som de vill visa oss, och hur ofta vill människor visa sina tillkortakommanden?
Vi kan nog alla nämna stunder när vi har dolt de jobbiga bitarna i vårt liv, de där momenten som vi helst bara vill glömma.
Vi tacklar alla situationer olika som de individer vi är, formade av våra tidigare erfarenheter. En del av oss tycks nästan fastna i det som känns jobbigt, de blir kvar där och kämpar förtvivlat för att kunna komma vidare. Andra tycks kunna släppa sådant som går dom emot lika snabbt som de har stött på det jobbiga.

Ytterligare ett snille spekulerar❤️

(null)

Vi har alla olika förutsättningar så döm varken dig själv eller andra alltför hårt, du är värd bättre än så.
Du kanske har gjort något galet, men det är okej, alla gör vi fel. Ibland låter vi bara felen synas olika mycket, de får olika mycket utrymme i våra liv. 
Innan du gräver ner dig alltför mycket, fundera över om du kan förändra det som skett, om inte så låt dig bara lära dig utav det och försök verkligen släppa det sen.
Handlar det jobbiga om något som någon annan har gjort mot dig så var det högst troligen aldrig ditt fel, det var  aldrig din skuld att bära så låt skulden hamna där den hör hemma -hos den som gjorde dig orätt från första början.


Kommentarer:

1 ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★:

Fina tankar som vanligt, och det är nog så. Varför är vi så snabba med att döma oss själva för de misstag vi gör? Sorgligt på många sätt som att vi inte tillåter oss själva att faktiskt få göra snedsteg.

Kommentera här: