Diplomerad Hypnoscoach

Efter en rätt intensiv period med kurser och inlärning av nya kunskaper så hittar jag hit igen. Ett mail som droppade in i mailboxen meddelade att bloggen hade fått en kommentar. Ett leende spred sig över mina läppar när jag såg att det var Orsakullan ( https://www.saramadeleine.se/ ) som hade kikat förbi.

Jag har tillbringat sista helgen i Nynäshamn för att delta i en utbildning till Diplomerad Hypnoscoach.
Utöver själva kursen i sig så har jag träffat människor som jag nog aldrig annars skulle ha mött. Öppna, varma, härliga människor alla med en vilja att få andra människor att må bättre. 
En del hade jag stiftat bekantskap med på en tidigare kurs så det blev ju ett kärt återseende. 
 
Fredrik Praesto (www.Praesto.com) lär ut på ett lekfullt men samtidigt väldigt seriöst och inspirerande sätt. Fredrik behöver ingen vidare presentation, vill ni veta mer så kika på youtube - Han är grym!
 
Som hjälp så hade han Emil (http://hypnoskonsult.se/index.html) som även han besitter en väldig mängd med kunskap.
Det Emil inte vet tar han reda på, jag kan tycka att man kan se på honom hur han verkligen lyssnar in andra och sållar all information som han tar in på ett riktigt sakligt sätt.
Emil har en otroligt intressant historia kring sitt liv att dela med sig av, men det är hans historia och inte något som jag vill dela med mig av utan att han uttryckligen säger så.
 
Fredriks fantastiska fru Malena Praesto var även hon på plats för att styra upp saker runtomkring och förgyllde verkligen vår tillvaro, tror aldrig jag har mött någon som strålar riktigt så starkt som henne faktiskt.

 
Innan jag hade verkligen läst på om Hypnos så såg jag det mest som något slags "Hokus pokus" där man övertygade någon att de var en gurka eller Superman så att andra kunde fnissa lite. Eventuellt trodde jag nog ett tag att all hypnos var riggad och att allt var bluff och bedrägeri. Så fel jag hade.
Ödmjukheten jag känner inför området nu är enorm.
 
Att kunna hjälpa någon att bli kvitt en djup fobi, slippa orostankar, sluta stressäta eller bli mer motiverad i en period där de har det tungt -vilken jäkla känsla!

Kommentarer:

1 Natalie :

Jag tror att man måste ha någon typ av talang i detta ämne,och det har du definitivt tycker jag💕💕💕

Svar: Men åååh tack snälla, fina du vad dina ord gjorde mig glad!
Sara Stödberg

2 Hanna Karlsson:

Hej Sara! Vad fint att läsa om det du företagit dig sedan sist jag kikade in. Du bara försvann där ett tag från vår bloggrupp. Vad spännande det låter med hypnoskursen som du gått. Det låter ju verkligen som något som verkligen passar dig. Ser att det var i december men vore kul att få läsa mer.

Kram!

Svar: Kika in på www.hypnosar.blogg.se , gjorde ene ny blogg och startade eget😉
Sara Stödberg

Kommentera här: