Vart är du på väg?

Om du inte vet vart du är på väg så kommer alla vägar att leda dit. Bra som dåliga. 
Du är inte vilsen, du vågar bara inte lita på vad ditt hjärta viskar att du ska göra.

Hitta dina mål så kan du skapa dig en karta.
Kärlek till dig, måndagens vindar kanske blåser hårt - men de håller inte i sig för evigt.

Kommentarer:

1 Hanna Karlsson:

Bra sätt att tänka tycker jag! Igår på fotbollsdomarutbildningen så gick vi igenom ett sätt att sätta mål, nuläge, hur jag ska nå dit och eventuella hinder. Det var ett riktigt bra sätt att stolpa upp vilket jag kommer göra inom andra områden också för att kunna strukturera upp mitt liv nu när det är så mycket jag vill göra.

Svar: Härligt att höra att du har fått verktyg för att hantera det. Någonstans måste man ju få puzzlet att få ihop också och har man inte verktyg till set så spretar det lätt åt alla håll.
Sara

2 Jennysvardag:

Vilken bra fråga att ställa till sig själv. Jag är på väg till att hitta en bra balans i vardagen. Inte det lättaste men jag känner att jag är på god väg

Svar: Så skönt, då ser du iaf att du kommer framåt!
Sara

3 Cecilia:

Vilken fin text. Du är jätteduktig på att skriva dikter. 🌸 Fortsätt med det ❤️❤️

Svar: ❤️
Sara

4 Malin Moen:

Kände mig faktiskt nere eller vilsen i själen. Ditt inlägg fick mig på vägen igen. Mår faktiskt bättre och lite mer motiverad! Tack för dina fina och inspirerande inlägg! :)

Svar: Underbart att höra, kunde inte fått en bättre start på morgonen här-Tack!
Sara

5 Moa Hansson :

Vilket bra inlägg, du skriver så himla bra ❤️

Svar: ❤️
Sara

6 Elisa:

Har inte tänkt på det där med fler vägar tidigare. Just nu försöker jag nog i så fall klura ut vart jag ska, även om jag inte är vilsen. Kanske vart jag ska härnäst? Tills dess är jag rätt nöjd.

Svar: Man måste ju inte alltid vara vilse bara för att man inte har något direkt mål. Tänk vad tråkigt livet vore om vi aldrig upptäckte nya saker genom just det spontana och oplanerade. Så länge du tar för dig av livet och är nöjd så kommer du att leva mer och ”bättre” än många andra som är rädda för att ta ett steg framåt.
Sara

7 Mirre:

Ja det är ju så gäller att få rätt fokus bara som med en kamera

8 deveny:

Dette er veldig sant.

Svar: Aldrig kunde vi väl tro att vår livsväg skulle se ut så här? Ändå så tror jag någonstans inom mig att vi är precis där vi ska vara. Att våra erfarenheter som livet har givit oss är för att vi, på bästa sätt, ska kunna hjälpa andra på något sätt.
Sara

9 Pärla:

Dina ord träffar verkligen rätt när man är en "vilsen" själ, kanske man inte är så vilsen <3

Svar: Det kan ju vara så att just den väg du går på är den rätta vägen för dig? Du, hur lång tid skulle det ta att sticka ett par benvärmare för dig? (Är inte mig jag tänker på utan funderar lite på ett projekt här).
Sara

10 Ariella :

Vilket bra inlägg och kloka ord. Fortsätt med det

Svar: Tack snälla Ariella, jag har saknat dig!
Sara

11 Ariella :

Vilket bra inlägg och kloka ord. Fortsätt med det

12 Hanna:

Detta behövde jag läsa idag. känns lite som jag står på en platå och funderar på vilken väg jag ska ta, och skjuter det framför mig just nu. Får nog börja fundera ordentligt på detta.

Svar: Så länge man skjuter upp ett beslut, även om det inte är rätt läge till att fatta det just nu, så kommer en del av hjärnan att jobba med beslutet. Det kommer att ta upp bitar av sin hjärnas verksamhet och därigenom din energi. Kan du inte pröva det gamla knepet med en lista på fördelar och nackdelar?
Sara

13 Lexochlogan :

Ja man måste hitta målet, inte alltid självklart för stt sen skapa vägen dit, tycker det stämmer så bra. Ibland kan man få en karta och ibland får man skapa, olika för alla

Svar: Precis så! Ibland kanske den planlösa vägen är den som leder oss rätt till sist men den är oftast svårast att motivera oss inför.
Sara

14 Johanna:

Denna fråga ställer jag mig själv varje dag :D . För att jag inte vet vilken väg msn ska vandra . :D

Svar: Ibland kanske livet blir mer spännande på så sätt, man hamnar ju aldrig fel😉
Sara

15 Annica:

Underbart skrivet..! Mål och hopp är något varje människa måste ha. Stora som små, för att komma någonvart i livet.

Svar: Visst är det så även om planlöst irrande kan få oss att upptäcka saker som vi aldrig annars skulle ha sett.
Sara

16 Anonym:

Underbart tankesätt! Och du skriver som vanligt väldigt bra ;) Idag vet jag var jag är på väg men jag visste inte det för ett år sedan :D KRAM

Svar: ❤️❤️❤️
Sara

17 Sandra:

Jag läser, lyssnar och tar åt mig ❤

Svar: ❤️❤️❤️
Sara

Kommentera här: